Замовник

«IT DEV GROUP» — компанія, що займається створенням і розробкою сайтів, а також їх підтримкою.

Інформація про впроваджену систему

Керівники компанії вирішили впроваджувати систему обліку робочого часу поступово. Спочатку її встановили на комп'ютери співробітників відділу розробки. Згодом планується впровадження системи на всіх відділах компанії.

Подробиці проекту

Олександр Фесенко, team lead компанії «IT DEV GROUP» розповів нам про те, що стало причиною пошуку рішення для обліку часу та оцінки продуктивності персоналу.

«Ми помітили, що співробітники стали дуже часто відкладати важливі завдання на потім, зривати терміни здачі проектів. Причиною цього стало нераціональне використання робочого часу.

Тому з метою зменшення рівня прокрастинації та підвищення продуктивності співробітників, вирішили встановити систему Yaware.TimeTracker».

Результати впровадження

Встановлення системи Yaware.TimeTracker в компанії сталася досить недавно, тому керівництво не поспішає говорити про підсумки впровадження.

Не дивлячись на це, Олександр Фесенко сказав: «Ще рано ділитися результатом, але з упевненістю можу сказати, що він є. Система дозволяє проконтролювати, чим саме займаються співробітники протягом дня і вжити заходів для підвищення їх продуктивності».

Register

Ефективний облік часу за комп'ютером

Коментарі закриті.