Сьогодні популярні слова у бізнесі — продуктивність та оптимізація. Але як переконатись, що ваша команда працює на 100%? Ніколи не дізнаєшся, доки не виміряєш. І якщо ви можете щось виміряти, ви можете покращити.

Стаття присвячена автоматизованому обліку часу за допомогою Yaware TimeTracker. Ви дізнаєтесь, які можливості передбачає програма, отримайте відповіді на популярні запитання. Після цього можете використовувати трекер на практиці.

Як відображається статистика, якщо співробітники працюють у різних часових поясах?

Система враховуватиме той часовий пояс, яким працює персонал в іншій країні. Тобто, якщо графік роботи встановлено з 9:00 до 18:00, то працівники будуть працювати за ним відповідно до місцевого часу. Різниця буде лише у відображенні статистики.

Тобто, в одному часовому поясі співробітники офісу вже працюватимуть понад 2 години, в іншому — робочий день тільки починатиметься. Це буде показано на графіку Yaware TimeTracker.

 

Чи можна ошукати Yaware TimeTracker?

Існує думка, що timetracker не показує об'єктивно картину робочого дня. Оскільки співробітники можуть затискати кнопку на клавіатурі або використовувати програму, яка імітує активність за комп'ютером.

 

Як перевірити підозри?

Активуйте таку функцію програми як знімки екрана. Сигналом можливого обману з боку співробітника стане той самий вид екрану протягом тривалого часу (близько 30 хвилин). Сигналом недостовірної статистики буде суцільна діаграма, яка не має прогалин протягом тривалого часу.

 

Чи фіксує програма сайти, які співробітник відкриває у браузері в режимі інкогніто?

Так, Yaware Time Tracker фіксує навіть інформаційні джерела, які були видалені співробітником з історії браузера. Програма відображатиме сайти та сумарну кількість відпрацьованого часу.

 

Режим фокусування (focus mode) у Yaware TimeTracker: як увімкнути?

Режим фокусування дозволяє акцентуватися на завданнях, які потрібно виконати. При цьому непродуктивні ресурси на вказаний проміжок часу відкриватися не будуть.

Для того, щоб підключити focus mode, виконайте 3 прості кроки:

  1. Для браузера Google Chrome, Firefox, Opera встановіть розширення Yaware.TimeTracker Url Monitor.
  2. На іконці Yaware у системному треї натисніть правою кнопкою миші.
  3. Виберіть “Фокусування часу”. Наступним кроком вам потрібно вказати час, протягом якого продуктивно виконуватимете завдання.

 

Що робити, якщо не встановлюється програма Yaware TimeTracker?

  1. Якщо на комп'ютері встановлено Антивірус, перевірте, чи не блокує клієнт Yaware.
  2. Якщо Yaware TimeTracker був заблокований Антивірусом, додайте клієнт до списку дозволених програм та запустіть інсталяцію сервісу ще раз.
  3. Якщо у вас залишилися питання, або не вдається самостійно встановити Yaware, будь ласка, звертайтесь до нашої служби підтримки, і ми із задоволенням вам допоможемо.

 

Register

Ефективний облік часу за комп'ютером

Коментарі закриті.