В новини про захід IDCEE ми писали, що зустріли на форумі наших клієнтів, друзів, партнерів. Серед них були і представники компанії Pixonic ( pixonic.com ), великого видавця соціальних і мобільних ігор. Виявилось, Pixonic вже почав вести облік робочого часу співробітників </a > з Yaware.TimeTracker і задоволений результатами. Звичайно, нам було цікаво дізнатися більше про те, як пройшло впровадження і яких результатів вдалося досягти. Тому після повернення ми попросили директора компанії поділитися досвідом.

На наші запитання відповів Всеволод Бельченко, Business Development Manager:

Що спонукало вас до пошуку рішення для обліку часу?

“Ми зіткнулися з кількома проблемами, які допомагає вирішити Yaware.TimeTracker:

– Ми видаємо (і створюємо) комп'ютерні ігри. У нашій компанії працює багато творчих людей, незвичних до жорсткого графіку ” з 9 до 6 “. Yaware.TimeTracker допомагає відстежити продуктивність співробітника, навіть якщо він працює за індивідуальним графіком.

– Значна частина роботи в компанії виконується командами. З'ясувати, хто всередині команди недопрацьовує, а хто робить більшу частину роботи, досить складно. Yaware.TimeTracker допомагає вирішити проблему.

– Наші співробітники часто переключаються між завданнями, стикаються з нестандартними завданнями.

Yaware.TimeTracker допомагає зрозуміти, скільки часу витрачається на вирішення завдання. З його допомогою ми бачимо, коли якийсь співробітник або команда застряє на певній задачі, і можемо допомогти.”

Як веб-сервіс Yaware.TimeTracker допоміг вам у вирішенні ваших завдань?

“Ми тільки недавно почали користуватися програмою, про результати поки говорити рано. Але налаштовані ми дуже позитивно.”

Що ви порадите тим, хто хоче підвищити продуктивність своєї команди?

“Продуктивність безпосередньо залежить від мотивації співробітників. Якщо їм цікаво працювати в компанії, то вони будуть працювати добре. Порада банальна, але не втрачає своєї актуальності.

Що стосується контролю, то він необхідний, але одного лише контролю не досить. ”

Дякуємо Всеволоду і всій команді Pixonic за відгук. Бажаємо приємної роботи з сервісом і стрімкого зростання продуктивності!

Читайте також приклад контролю робочого часу співробітників компанії Netpeak.

Register

Ефективний облік часу за комп'ютером

Коментарі закриті.