Якщо ви ━ власник компанії, облік робочого часу стане важливим аспектом вашого бізнесу. Він визначить, скільки працюють співробітники, що, у свою чергу, дозволить максимізувати прибуток.

Ця стаття про те, чому контроль тривалості та ефективності робочого дня колективу має значення. Чому менеджери повинні дбати про облік робочого часу працівників? А також про те, які технології можна застосовувати для обробки інформації.

Час – головний актив

Облік відпрацьованих годин становить частину управління компанією. Якщо ви пов'язані з бізнесом, вам необхідно мати можливість контролювати час та гроші, які витрачаєте на проекти та завдання. Інакше ризикуєте витрачати ресурси, які мало впливають на позитивний фінансовий результат компанії.

Найпростіший спосіб спостереження за використанням часових ресурсів ━ використання програми. Вона дозволяє легко вести облік кожної хвилини, витраченої на виконання послідовного проекту або завдання. І контролювати використання інформаційних ресурсів.

Дозвольте ефективно відстежувати робочий час

Облік часу має велике значення у компаніях розробки програмного забезпечення та багатьох інших організаціях. Тому що дозволяє менеджерам планувати роботу більш ефективно та результативно. Він також допомагає кожному окремому співробітнику зосередитись на своїй роботі та більшій продуктивності робочого часу.

Приклад роботи тайм-трекеру

На прикладі Yaware.Timetracker розглянемо, як працюють програми обліку робочого часу. І чим вони можуть допомогти вашому бізнесу.

Yaware.TimeTracker – автоматична система обліку робочого часу та оцінки ефективності роботи працівників за комп'ютерами. Система дає повну картину робочого дня та дозволяє зміцнити дисципліну, оптимізувати роботу співробітників та ефективно керувати компанією з мінімальними зусиллями.

 

Інтерфейс програми

 

Для власника бізнесу головне — бачити, куди рухається підприємство, та наскільки ефективно воно функціонує. Загальний звіт по компанії, рейтинги співробітників і додатків, що використовуються, звіт по проектам і завданням дозволяють швидко проаналізувати основні показники. І вже на підставі цього спрямовувати компанію у потрібний бік.

HR-менеджеру автоматичний табель допоможе оцінити результати виконання завдань за проектами чи розрахувати суми погодинної оплати праці.

Доступ до особистої статистики дозволить співробітнику самостійно оцінювати власну працю. А також довести свою цінність та покращити результати роботи.

Висновки:

Програмне забезпечення для обліку робочого часу в останні роки зробило великий вплив на бізнес, збільшивши ефективність роботи компаній та заощаджуючи гроші. Ви можете скоротити витрати бізнесу, точно виходячи з того, на що витрачаєте свій час. Зрозуміти, як трекери працюють на практиці, можна за допомогою тестового періоду програми протягом 14 днів.

Register

Ефективний облік часу за комп'ютером

Коментарі закриті.