У 2020 році складно зустріти людину без телефону і статистика цьому доказ. We Are Social і Hootsuite порахували, що 4,5 млрд людей користуються інтернетом — на 7% більше ніж торік і 51% з них заходять у мережу з мобільного телефону.

Смартфони стали настільки незамінні в щоденній рутині, що допомагають жителям планети прокидатися, вчитися, готувати їжу, підтримувати комунікацію. І не тільки в режимі телефонного дзвінка. Дізнатися, чим живуть друзі можна у соціальних мережах, а зрозуміти, на що витрачають час працівники — в мобільному додатку Yaware.TimeTracker Viewer.

 

Робочий день співробітників у вашому смартфоні

Одна з цілей Yaware.TimeTracker — навчити користувачів бути більш продуктивними, встигати робити ту ж саму роботу, але швидше. Мобільний додаток став ідеальним доповненням цього, адже кожен керівник може аналізувати роботу персоналу за 30 секунд в день. З будь-якого місця, де є доступ до інтернету. Додаток допомагає тримати в фокусі роботу працівників, не витрачаючи на це багато часу.

Встановивши Yaware.TimeTracker Viewer, ви отримуєте:
  1. Швидкий доступ до статистики роботи персоналу.
  2. Облік робочого часу всіх працівників.
  3. Динаміку продуктивності працівників за день / тиждень / місяць.
  4. Рейтинг відділів за кількістю продуктивного часу.
  5. Зручне сортування даних по спаданню чи зростанню відпрацьованого часу.
  6. Всю потрібну інформацію на головному екрані.

Yaware.TimeTracker Viewer не записує активність на телефоні, а розроблений для того, щоб переглядати статистику працівників, підключених до вашого облікового запису. Це вибудовує кращий зв'язок і комунікацію з персоналом, адже картина роботи офісу завжди у вашій кишені і стане в пригоді для виявлення спадів продуктивності. Своєчасна реакція вбереже вашу компанію від аналогічних періодів в майбутньому.


Серед всіх видів звітності, перегляд статистики в додатку Yaware здійснюється швидше, ніж розсилка на пошту або аналіз даних в особистому кабінеті. Встановивши його на смартфон, у вас з'являється можливість моніторити діяльність працівників попиваючи каву, дорогою на ділову зустріч, в аеропорту. В кінці дня, ви можете зробити декілька кліків на смартфоні і пробігти очима продуктивність за день.

Register

Ефективний облік часу за комп'ютером

Коментарі закриті.