yaware time tracker

Ви, напевно, як і ми, провели останні 12 місяців в роботі, намагаючись адаптуватися до ситуації й не відступити від намічених цілей.

У постійному потоці завдань, дуже легко забути, що ми снідали вчора, не кажучи вже про досягнення року, що минає. Тому більшість компаній присвячують грудень аналізу того, що вдалося зробити, а що ні.

2020 був насиченим для нас. З березня Yaware, як і багато інших компаній, почала працювати віддалено, деякі працівники, які влаштувалися у цей період, досі не бачили ні своїх колег, ні робочого місця.

Але, це не завадило нам досягти високого рівня продуктивності, допомогти клієнтам перейти на віддалену роботу та оновити функціонал Yaware.TimeTracker. Якщо ви пропустили якісь зміни, ось повний перелік того, над чим ми працювали останні 12 місяців.

Ніколи не буде другого шансу справити перше враження

Найчастіше клієнти Yaware звертаються в службу підтримки за допомогою з налаштуваннями аккаунта. Ми раді, що вони зацікавлені в тому, щоб отримувати більш коректну статистику.
Тому, розробили режим первинних налаштувань (ISW initial setup wizard) можливість самостійно і за 15 хвилин налаштувати всі необхідні функції трекера:
  • запросити співробітникіпрацівників;
  • встановити графік моніторингу;
  • створити групи та відділи;
  • вибрати продуктивність ресурсів і графік роботи;
  • задати індивідуальні налаштування.

Підказки створені таким чином, щоб клієнт переходив від пункту до пункту, нічого не пропустив і швидше почав роботу з програмою. Після проходження ISW, аккаунт готовий до збору даних.

Редизайн листів: вони стали красивіші та зручніші

Комунікація з клієнтами одна з найважливіших складових для нас. Ми зацікавлені в тому, щоб підтримувати користувачів з моменту реєстрації й протягом всієї співпраці. Впевнені, що задоволеність сервісом багато в чому залежить від інформування про оновлення, функції і вигідні пропозиції. Тому, ми вдосконалили розсилання листів на електронну пошту, зробили їх більш зрозумілими і красивими. Тепер вони виглядають ось так:

Зросла швидкість завантаження основних звітів

Yaware.TimeTracker щодня враховує понад 1,2 млн. людино-годин. Це означає, що відкриття великих звітів (наприклад, річних) або візуалізація скріншотів може зайняти деякий час. Але, ми хочемо, щоб програма працювала швидко.

Тому за останні кілька місяців команда розробників провела оновлення розділу «Скріншоти»: змінила його візуалізацію та пришвидшила роботу. Оновлення торкнулися і роботи з Yaware.Enterprise. Завдяки внесеним змінам, у 2021 році клієнт буде витрачати менше часу на тестування, розгортання і налаштування локального рішення.

Мобільний додаток Yaware  робота співробітників у вашому телефоні

Мобільні додатки для Android і iOS істотно змінилися у 2020 році. Вони стали ідеальним доповненням підвищення продуктивності, особливо в умовах карантину і віддаленої роботи. Всього за 3 кліка, керівник може подивитися статистику роботи працівників з будь-якого місця, де є доступ до Інтернету. Додаток допомагає тримати в фокусі роботу працівників, не витрачаючи на це багато часу.
Yaware.TimeTracker Viewer не записує активність на телефоні, а розроблений для того, щоб переглядати статистику працівників, підключених до вашого облікового запису, а саме:
  • Присутність на робочому місці;
  • Відпрацьований час;
  • Динаміку продуктивності за обраний період;
  • Поточний рейтинг персоналу;
  • Зайнятість персоналу в режимі реального часу.

 

 

 

 

Ми швидко реагуємо на відгуки клієнтів

Щоб запропонувати якісний і зручний продукт, команда розробників Yaware трудиться не тільки над впровадженням нових функцій. Ми збираємо відгуки користувачів, як нових, так і постійних клієнтів, аналізуємо з точки зору кінцевої вигоди й робимо пріоритетні доповнення. Тут невеликий перелік правок і поліпшень функціоналу за 2020 рік:
  • Виправлені підказки в формах реєстрації;
  • Виправлено призначення менеджера для імпортованих груп;
  • Виправлена ​​робота фільтрів по першій і останній активності;
  • Змінена візуалізація бюджету в деяких проєктах;
  • Поліпшено роботу з таблицями користувачів і проєктів;
  • У звіті по працівнику тепер показується вибраний користувач;
  • Підвищено безпеку і стабільність роботи сервісу;
  • При зміні пароля, зроблений автоматичний запит proxy;

Клієнти про Yaware.TimeTracker в 2020 році

«Складно зрозуміти чим зайнятий працівник, коли він знаходиться за сотні кілометрів від тебе. Ми зупинилися на Yaware тому, що ця програма показує, чим займався персонал. Дозволяє розрахувати тривалість виконання завдань, відстежити сторонні сайти й контролювати дисципліну. Навіть під час карантину, у квітні 2020 року, наша компанія показувала продуктивність 78%.»
Костянтин, Satom
«У нас працює 150 співробітників, 90% ми перевели на віддалений режим у 2020, але їх продуктивність тільки підвищилася, завдяки Yaware. Також, зменшилася кількість спірних моментів при виявленні несумлінних членів команди. До тестування, ми отримували позитивні відгуки про Yaware від партнерів, тепер переконалися в цьому самі це хороше ПО для моніторингу персоналу. Рекомендуємо!»
Олег, Axorindustry

Є ідея?

Ми зробили так, що будь-який користувач Yaware, може подати ідею для поліпшення сервісу на порталі, а також проголосувати за доцільність пропозицій інших людей. Команда розробників переглядає ініціативи та приймає рішення, яку з них варто впровадити найближчим часом.
Щоб зрозуміти в чому саме полягає ваша ідея, досить дати собі відповідь на 2 питання:
  • Чого мені не вистачає в Yaware.TimeTracker?
  • Для чого і як я буду це використовувати?

А також, залишити адресу своєї електронної пошти, щоб ми написали вам, коли реалізуємо вашу пропозицію. Мріємо про те, щоб почути від вас: «Остання версія Yaware.TimeTracker те, що потрібно саме мені»

Посадка на рейс «Продуктивний 2021» оголошується відкритою

Спасибі за те, що пройшли з нами шлях до підвищення продуктивності у 2020. Цей рік назавжди змінив ставлення до віддаленої роботи та планування, показав, що виграє той, хто вміє швидко адаптуватися. Аналізуючи рік, що минає, ми поставили перед собою такі цілі, які зроблять роботу вашої компанії ще більш продуктивною і прибутковою. Залишайтеся з нами!
Нехай ваш 2021 рік буде сповнений нових можливостей і досягнень. 
Register

Ефективний облік часу за комп'ютером

Коментарі закриті.