Функція додавання часу менеджером

Представимо ситуацію, що на початку робочого дня співробітники компанії знаходилися на важливій офлайн зустрічі. Проте, у тайм-трекері цей проміжок не відображається як час виконання завдань. Що робити у такому випадку: допрацьовувати нормогодини чи писати листа керівникові про зарахування часу як робочого?

Команда Yaware знайшла рішення та додала нову функцію до програми Yaware.TimeTracker. Які можливості чекають на співробітників та компанії в цілому ━ розглянемо у статті.

Функція додавання часу менеджером: основна суть

Користувачі програмного рішення Yaware.TimeTracker відтепер можуть додавати у діаграму час, використаний для вирішення робочих питань, але не врахований тайм-трекером. Це може бути будь-яка офлайн активність, що стосується професійних обов’язків. Але при цьому не використовується комп’ютер.

 

Как добавить время

 

Додавати незафіксований тайм-трекером час може лише менеджер із наданим для цього доступом. Функція активується, якщо на діаграмі присутній пропуск тривалістю понад 10 хв. При внесенні часу потрібно вказати категорію (продуктивний, непродуктивний), і коментар з описом діяльності.

 

Описание офлайн активности

Чи змінилося призначення програми?

Нагадаємо, що Yaware.TimeTracker ━ це автоматична система обліку робочого часу. Не дивлячись на те, що за 11 років існування програми у світі відбулося багато змін, програма все ж застосовується з метою допомогти працівникові ефективно організувати робочий час. А директори можуть не тільки відстежувати кількість відпрацьованих годин, а й тримати під контролем застосування конфіденційної інформації.

Що варто знати користувачам Yaware.TimeTracker?

У форматі “питання-відповідь” ми відобразили інформацію, що допоможе краще зрозуміти оновлення програми для автоматизованого обліку часу.

Починаючи з якої версії програми доступна функція додавання часу?

Всі оновлення доступні на хмарній та десктопній версії, починаючи з 2.99.004

Хто може вносити час та опис офлайн діяльності у Yaware.TimeTracker? 

Лише уповноважена особа (менеджер)

На території яких країн доступне оновлення?

Функція додавання робочого часу доступна до використання в Україні та закордоном.

Як зрозуміти, який проміжок часу внесено у трекер вручну менеджером?

Така активність на діаграмі буде показуватися синім кольором.

Як додати відпрацьований час до трекера?

Кнопка “+” для додавання часу активна на діаграмі “на початку робочого дня”, “у проміжках дня”. Якщо потрібно додати опис “в кінці дня”, то це можливо зробити на наступний календарний день.

Чи є обмеження в періоді, до яких можна додавати описи?

Вносити відпрацьовані робочі години та коментарі дозволяється до проміжків тривалістю не менше 10 хв. Період, наприклад, в 1 годину, можна розділити на декілька частин. Та вказати, скільки тривала продуктивна робота, перерва та нейтральна робота.

Замість висновків

Будь-яка програма, незалежно від призначення та сфери використання, має бути безпечною, інтуїтивно зрозумілою та адаптованою до сучасних потреб компаній. Yaware.TimeTracker – не виключення. Користувачі сервісу можуть залишати на порталі розробника свої ідеї стосовно покращення програми. А команда спеціалістів, окрім власних задумів, працює над реалізацією користувацьких ідей. Саме так і з’явилася одна із важливих функцій ━ додавання відпрацьованого часу у графік тайм-трекеру.

Register

Ефективний облік часу за комп'ютером

Коментарі закриті.