Позитивный работник на предприятии

Мотивація персоналу підприємства з метою продуктивної роботи є запорукою швидкого розвитку успішної організації, незалежно від сфери її діяльності. Найголовніше – правильно підібраний підхід для того, щоб всі дії були ефективними.

Мотивація персоналу на підприємстві: основні правила, яких варто дотримуватися

Процес мотивації співробітників на увазі дотримання ряду основних правил, до яких можна віднести:

  • добровільна угода;
  • різнобічне мотивування (не можна зациклюватися виключно на матеріальному аспекті);
  • відсутність приниження, піднесення за рахунок особистісних людських якостей.

Варто зазначити, що весь сенс мотивування полягає не тільки в підвищенні продуктивності всіх співробітників компанії, але і в поступовому, неприривному розвитку. Саме через це використання лише одного способу не зможе гарантувати досягнення істотних успіхів. Люди постійно вимагає нового стимулу для продуктивної роботи.

 

мотвивация персонала с программой


Мотивація і стимулювання персоналу на підприємстві за допомогою програми тайм трекера


Одним з популярних методів мотивації є спеціальні програми, що допомагають оптимізувати роботу співробітників, підвищити рівень продуктивності. Одним з найбільш ефективних сервісів є Yaware, який можна використовувати двома різними способами:

  • для контролю роботи співробітників організації за персональним комп'ютером;
  • для підвищення рівня продуктивності і мотивації праці персоналу підприємства з отриманням гарантованих результатів.

Завдяки сервісу Yaware.Timetracker керівники компанії отримують можливість провести оптимізацію втраченого часу підлеглих, а також впровадити в робочий процес кілька необхідних перерв. Так гарантується мотивація на підприємстві, виплата коштів за понаднормову роботу, а це, в свою чергу, забезпечує суттєве поліпшення працездатності всіх співробітників організації.


Способи організувати матеріальну і нематеріальну мотивацію на підприємстві:

  1. Встановіть регламент продуктивно відпрацьованого часу для своїх співробітників
  2. Зробіть індивідуальні налаштування для кожного відділу в програмі: які сайти і програми продуктивні для роботи, а які ні
  3. Влаштуйте змагання: який відділ і який співробітник був найпродуктивнішим за місяць. За допомогою звітів Ваші HR щотижня зможуть робити розсилку по найбільш продуктивним співробітникам і впроваджувати дух змагання в команду. Найбільш мотивованих співробітників в кінці місяця чекають подарунки: квитки в кіно, смаколики або гроші на ваш розсуд.
    Тут важливо також порівнювати статистику за попередній період, щоб бачити хто із співробітників заряджений і звертати на них увагу в вигляді похвали або невеликого бонусу.
  4. Якщо співробітники працюють в одних і тих же програмах (приклад 1 с) для них критерієм успіху буде кількість виконаних і зафіксованих в Yaware завдань.

Варто зазначити, що програма передбачає наявність для кожного співробітника особистої статистики, що складається з декількох корисних звітів.
Наприклад, звітність в реальному часі, де працівник може відстежувати свою трудову діяльність, регулювати показники, коли помічає зниження продуктивності. У зведенні і звітах роботи за ПК є графа порівняння результатів. Таким чином людина має можливість порівняти ефективність своєї роботи за будь-який проміжок часу (день, тиждень, місяць та інше).

офисный персонал на предприятии

 

 

Позитивні сторони автоматизації контролю та ведення обліку в реальному часі

На сьогоднішній день Yaware виступає в якості зручного інструменту для обліку робочого часу, контролю, підняття ефективності і з його допомогою керівник зможе вирішити управлінські завдання. Мотивація трудової діяльності на підприємстві можлива виключно при використанні автоматизованих програм моніторингу. Це обумовлюється тим, що власник компанії зможе контролювати рівень завантаженості своїх підлеглих, їх продуктивності, нецільової витрати робочого часу.

Мотивація праці на підприємстві – те, чому потрібно приділяти особливу увагу. Це реалізовуюється знаходженням індивідуального підходу до кожного працівника, адже те, що надихає одних людей, може з легкістю демотивувати інших. Практично всіх підлеглих можна мотивувати шляхом фінансових винагород і штрафів, а також здійснювало ретельний контролю з боку начальства. Таким чином, співробітники будуть прагнути до ефективної роботи, щоб продемонструвати свою «важливість» в організації.

Register

Ефективний облік часу за комп'ютером

Коментарі закриті.