Лаборатория Онлайн-Бизнеса 2019 — четверий за рахунком масштабний захід GeniusMarketing, призначений для власників бізнесу в інтернеті. Ще з 2016 року організатори успішно допомагають підприємцям-початківцям перетворитися в профі, а профі — стати геніями. Надихнувшись успіхами попередників, наша компанія теж кинулася у вир нових знайомств і знань. І залишилася в повному захваті!

Чим нас зустрів ЛОБ 2019?

Сам захід прекрасно організовано. Нам як спонсору сподобалося ставлення і підтримка — на вищому рівні: організатори були на зв'язку і готові допомогти 24/7. 99% учасників — власники бізнесу, генеральні та виконавчі директори, топ-менеджмент. Спікери заряджали нас і весь зал бурею емоцій, прокачали цілою купою крутих нових інсайдів з різних ринків, в тому числі американського. Ми впевнені, що кожен учасник ЛОБ 2019 пішов звідти з ідеями як покращити свій бізнес.

Як команда Yaware ЛОБ 2019 підкоряла

Ми, до речі, теж не підкачали. Цього разу компанію представляли 4 співробітників – 2 Product-менеджера, виконавець обов'язків виконавчого директора і старший аккаунт-менеджер. І, звичайно, наш вірний друг і головний представник — стенд Yaware.

Ми з радістю спілкувалися з величезною кількістю зацікавлених людей. Насилу знайшли час навіть пообідати =)

Було дуже цікаво наживо побачити потенційних користувачів і обговорити всі деталі дивлячись один одному в очі.

Впевнені, через рік Yaware і Лабораторія Онлайн-Бізнесу знову зустрінуться. Велике спасибі організаторам за можливість поспілкуватися, знайти нові цікаві знайомства і дізнатися стільки нового про бізнес-індустрію!

 

Register

Ефективний облік часу за комп'ютером

Коментарі закриті.