Замовник

Компанія «Ай СИ СИ», що займається розробкою веб-сервісів і програмного забезпечення, також надає послуги навчання комп'ютерним програмам. Компанія була заснована у 2009 році й зараз в ній працюють вже 35 співробітників.

Що спонукало вас до пошуку рішення для обліку робочого часу?

«Ми вирішили скористатися програмою обліку робочого часу Yaware.TimeTracker для того щоб дізнатися, чим персонал займається на роботі: дивиться фільми або виконує завдання на роботі. Також було важливо для нас проконтролювати, коли співробітники починають і закінчують робочий день і дізнатися рівень їх завантаженості », — розповідає HR-менеджер компанії, Олександр Слободенюк.Контроль за співробітниками

Чому Ви вибрали саме Yaware.TimeTracker?

«Розглядалося кілька варіантів, але наш вибір зупинився на Yaware.TimeTracker. Дуже сподобалося те, що програма багатофункціональна і контролювати співробітників можна онлайн в режимі реального часу».

Які завдання ви ставили перед системою обліку робочого часу?

«Головним завданням для нас був контроль за співробітниками. Хотілося вирішити проблему нераціонального використання робочого часу, скоротити порушення трудової дисципліни, оцінити реальну завантаженість персоналу. Адже багато співробітників скаржилися на непосильний обсяг завдань, а самі в цей час сиділи в соціальних мережах», — говорить Олександр Слободенюк.

Як поставилися співробітники до впровадження Yaware.TimeTracker?

«Впровадження програми в колективі пройшло абсолютно нормально, без бунтів. При цьому моніторилась робота як менеджменту, так і дизайнерів, працівників відділу продажів, маркетингу, розробки, SEO».

Яких результатів Вам вдалося досягти?

Олександр охоче поділився результатами, яких їм вдалося досягти.

«Завдяки програмі Yaware.TimeTracker значно покращилася дисципліна. Також ми змогли виявити співробітників, які більшу частину часу займалися своїми справами, а не роботою.

Зараз співробітники приділяють виконанню завдань всі 100% свого робочого часу. Внаслідок цього вдалося пришвидшити здачу багатьох проектів».

Register

Ефективний облік часу за комп'ютером

Коментарі закриті.