Community Visualizations

Днями безкоштовний сервіс Google Data Studio представив новий інструмент візуалізації даних деяким розробникам, які мають промо-версію. Community Visualizations — так називається інструмент — дозволяє створювати нові унікальні візуалізації на свій розсуд і для своїх унікальних цілей.

Ось що сказали про новий інструмент в компанії ClickInsight – їй пощастило випробувати продукт однієї з перших:

«Вибрати відповідний тип діаграми – завдання, яке має важливе значення для ефективної візуалізації зібраних даних. Завдяки Community Visualizations тепер ми можемо створювати власні діаграми, під кожну унікальну ситуацію».

На що здатний Community Visualizations?

Нова функція візуалізації Community Visualizations спільноти Data Studio в режимі попереднього перегляду дозволяє створювати нові діаграми та параметри стилів. Це забезпечить ще більшу свободу і гнучкість у візуалізації ваших даних. Community Visualizations легко інтегрується з іншою панеллю інструментів Data Studio. Сюди включені всі джерела даних, які ви поєднуєте, щоб швидко отримати уявлення про всі ваші даних.

Community Visualizations

Що таке візуалізація спільноти?

Візуалізації спільноти легко інтегруються в ваші інформаційні панелі. Ви можете використовувати їх з усіма вашими джерелами та налаштовувати параметри даних і стилів на панелі властивостей, так ніби ви використовували би вбудовану діаграму.

Запуск попереднього перегляду для розробників

Запуск попереднього Community Visualizations означає, що функція стабільна і включена для всіх користувачів. Однак для того, щоб створити візуалізацію з її допомогою, ви повинні добре розбиратися в JavaScript, HTML і написанням коду візуалізації. Але є багато можливостей і поліпшень, які ви можете очікувати в наступному році.

Щоб дізнатися більше про візуалізації спільноти і про те, як почати, відвідайте Community Visualizations, попередній перегляд для розробників. Створивши візуалізацію, якій ви хочете поділитися, відправте звіт на вітрину. На жаль, поки ви можете поділитися поділіться своїм кодом тільки з іншими користувачами Data Studio.

Інтеграція Google Data Studio з Yaware.Timetracker

Поява нових можливостей в Data Studio означає, що ви можете візуалізувати дані, зібрані Yaware.Timetracker новими способами.

Для цього просто вивантажити зібрану статистику з Yaware.Timetracker в Google Data Studio.

  1. Для початку зайдіть на свою домашню сторінку Data Studio:Интеграция Yaware.Timetracker с Data Studio

2. Натисніть кнопку “Почати новий звіт”

Интеграция Yaware.Timetracker с Data Studio

3. Натисніть кнопку “Створити джерело даних”. Введіть “yaware” в пошуковий рядок. Натисніть “Вибрати”.

Поиск коннектора Yaware.Timetracker в Data Studio

4. Введіть ім'я та пароль облікового запису в Yaware.Timetracker. Найкраще підключатися до Data Studio відразу через пошту, яка прив'язана до вашого профілю в Yaware.Timetracker. Тоді дані інтегруються автоматично.

Интеграция Yaware.Timetracker с Google Data Studio

5. Виберіть потрібні вам для відображення дані й натисніть “Створити звіт”:

Отчет Yaware.Timetracker в Google Data Studio

Ви можете об'єднати дані з деяких джерел, додати графіки, діаграми, змінити макет і тему. Загалом, робити все що завгодно, для того, щоб візуалізувати зібрану статистику так, як потрібно саме вам.

Register

Ефективний облік часу за комп'ютером

Коментарі закриті.