контроль работы за компьютером

Відстеження часу є спірною темою. У наші дні багато людей використовують свій персональний комп'ютер або ноутбук для виконання роботи, а також для розваги. Один зі способів з'ясувати, чи використовуєте ваші співробітники певну програму чи сайт занадто часто, — перевірити, скільки часу використовувався кожен додаток.

Комп'ютерний моніторинг

Відстеження часу — це шлях до рівноваги між роботою та особистим життям. Контроль роботи співробітників за комп'ютером — це використання різних методів для збору інформації про комп'ютерну активність та продуктивність роботи співробітників. Співробітники не бояться обліку часу, вони бояться мікроуправління. Ось чому важливо, щоб обране вами програмне забезпечення давало вам зведені дані й дозволяло бачити загальну картину, не вдаючись у подробиці.

Давайте розглянемо три причини, чому ви повинні використовувати моніторинг роботи персоналу — не тільки для вигоди вашого бізнесу, а й для вигоди ваших співробітників.

1. Спостереження за раціональним витрачанням часу ваших співробітників допомагає вам приймати правильні рішення про витрати.

Підприємства часто розглядають використання внутрішніх ресурсів як «безкоштовне», а використання зовнішніх ресурсів — як інвестиції. Але це не ефективно. Припустимо, у вас є співробітник, який ніколи раніше не створював веб-сайт, а вашому бізнесу він потрібен. Якщо ви не берете до уваги значення часу вашого співробітника, ви можете легко призначити йому цю роботу, і тоді він витратить 100 годин на вивчення, настройку і, нарешті, доопрацювання проекту, коли сторонній фахівець міг би виконати за 10 годин.

Уявіть, що ви вирішили провести кампанію контент-маркетингу. Ваш співробітник повинен писати дві статті в тиждень протягом 10 тижнів. Щоб залучити таку ж кількість клієнтів, ви також можете запустити кампанію в Інстаграм. Як ви дізнаєтеся, яке рішення краще з точки зору інвестицій, якщо ви не відстежуєте час?

2. Відстеження часу означає краще управління робочим часом.

Природним припущенням є те, що менеджери використовують автоматичний облік робочого часу, щоб побачити, наскільки продуктивно працює їхня команда.

Використовуючи Yaware.Timetracker статистику роботи персоналу можуть бачити не тільки керівники, а й самі співробітники. Вони можуть порівнювати свої показники з параметрами попереднього звітного періоду і робити власні висновки, щоб підвищити свою продуктивність.

Контроль роботи за комп'ютером може бути спірним, але статистика говорить сама за себе: компанії, які відстежують використання робочого часу працівників, повідомляють про підвищення продуктивності праці на 20% протягом першого ж місяця.

3. Відстеження часу допоможе розставити пріоритети.

Здатність кожної людини управляти своїм використанням часу має бути в пріоритеті. Автоматизація обліку робочого часу дозволяє контролювати зосередженість працівників на своїй найважливішій роботі. Без моніторингу ви цього не побачите. Надання співробітникам можливості самим переконатися в цьому дає їм свободу дій протягом робочого дня, що, природно, підвищує продуктивність праці.

Не знаючи, куди витрачається час, ми не можемо вчитися на помилках і ставати більш продуктивними в майбутньому. З великими знаннями приходить велика відповідальність. Якщо ви налаштували відстеження часу, вам потрібно переконатися, що ви використовуєте його правильно, а не на зло. Програма для автоматизації обліку часу за комп'ютером потрібна для покращення балансу між роботою та особистим життям членів команди. Стівен Кові писав: «Потрібно не витрачати час, а інвестувати в нього». Вибір на користь програмного забезпечення для обліку часу полягає в тому, що воно допоможе дізнатися, як співробітники використовують час, що послужить підвищенню загальної ефективності компанії. Ви зможете визначити слабкі сторони співробітників, щоб допомогти їм виправитися.

4. Віддалений контроль персоналу можливий з програмою обліку часу.

Останні дослідження показують, що до 2022 року близько 60% людей працюватимуть віддалено. Моніторинг робить управління віддаленими працівниками ефективнішим, оскільки керівники можуть стежити за ходом виконання завдання, не випрошуючи щотижневих або щоденних звітів.

Крім того, дослідження показують, що, коли спостереження за співробітниками не є для них таємницею, вони стають більш організованими та мотивованими. Це пояснює миттєве підвищення продуктивності на 20%, про що компанії повідомляють через тиждень після того, як вони почали використовувати програмне забезпечення для відстеження часу.

Register

Ефективний облік часу за комп'ютером

Коментарі закриті.