yaware time tracker power bi

«Будь ласка, зробіть аналог «робочого столу», на який можна вивести звіти зі збереженими налаштуваннями. Тоді кожен зможе підігнати статистику під свою специфіку роботи і швидко відстежувати потрібну інформацію.»

— пише Наталія на порталі ідей Yaware

Христина запитує
«Чи можна об'єднати звіти по запізненнях, передчасному завершенні дня та перепрацюванні?»

Понад 3000 компаній використовують Yaware.TimeTracker. Вони представляють різні галузі, налічують десять і тисячу працівників, закривають різні потреби за допомогою сервісу. З огляду на різноманітність аудиторії, ми націлені покращувати користувальницький досвід кожної компанії.

Сьогодні розповімо про те, як клієнти можуть ще більше персоналізувати уявлення про те, що відбувається у бізнесі. Створювати кастомні дашборди, ділиться ними та комбінувати з даними з різних джерел.

Аналітична платформа від Microsoft

Power BI це набір програмних сервісів, які працюють разом і зображають дані у вигляді захопливих, візуальних дашбордів.

Ваші дані можуть бути електронною таблицею Excel, набором хмарних і локальних сховищ. Power BI дозволяє легко підключатися до джерел даних, візуалізувати й ділитися ними з ким завгодно.

«Ми розглянули кейс про можливість отримання даних Yaware в Power BI. Спілкування з нашими клієнтами показало, що ця система має найбільшу популярність серед них, і використовується для візуалізації інших бізнес-метрик і KPI. Тепер, наші клієнти зможуть отримати потрібні їм індивідуальні звіти, або навіть об'єднати наші дані з іншими даними працівників в зручному і звичному для них середовищі.»

— Дмитро Булгаков, Product manager компанії Yaware.

Об'єднання Power BI з Yaware, дозволяє клієнтам зображати дані так, як потрібно саме їм.

Вони можуть міксувати статистику з тайм-трекера з показниками з інших систем. Використовувати дані, як вихідні параметри для подальшої калькуляції, будувати такі таблиці і діаграми, які забажає душа бізнесмена.

Раніше користувач міг експортувати звіти з Yaware, наприклад в Excel. Обробляти їх і кожен раз заново створювати потрібні метрики. У Power BI потрібно один раз під'єднати дані, візуалізувати їх під свої потреби і далі переглядати аналітику по збережених налаштувань.

Після підключення даних Yaware до Power BI, користувачі зможуть:

  • створювати кастомні дашборди під свої потреби;
  • спільно використовувати дані з різних джерел;
  • робити обчислення всередині Power BI;
  • створювати комбіновані звіти, об'єднуючи дані з різних сервісів в одному місці;
  • надавати загальний і персональний доступи до дашборду.

Хочете зобразити статистику з тайм-трекера так, як ніхто не робив цього до вас?

Під'єднайте дані Yaware до Power BI та створюйте звіти під потреби своєї компанії.

Register

Ефективний облік часу за комп'ютером

Коментарі закриті.