програми для віддаленої роботи

Монобанк — банк без відділень, офісу і тони паперів. Його повна онлайн-діяльність доводить те, що не лише ІТ-галузі підходить такий формат роботи: віддалений без втрати продуктивності й доходів.

Зараз технології дозволяють виконувати одні й ті ж задачі, де б ми не знаходилися. Люди в усьому світі використовують різні інструменти для адаптації до нового формату. У нашому списку 23 програми для віддаленої роботи. Вони підвищують продуктивність, і спрощують процес управління працівниками.

Програми для управління віддаленим персоналом

# 1 Hubspot 

Онлайн сервіс, який поєднує у собі CRM, проєкти та завдання, чати з клієнтами й форму для збору лідів, конструктор лендінгтів та сайтів. Програма вибудовує комунікацію всередині команди і допомагає дотримуватися дедлайнів. Hubspot – це один зі способів автоматизувати продажі, вести клієнта по воронці, працюючи в офісі або віддалено.

# 2 Jira 

Jira  інструмент для управління проєктами, розроблений для ІТ-сфери. Сервіс дозволяє планувати спринти, призначати завдання і розподіляти їх між розробниками, синхронізувати роботу з дорожньою картою розвитку продукту.

 # 3 Asana 

Це програма для віддаленої роботи через інтернет. Підходить для великої кількості проєктів в одному місці. В цій хмарній системі працівник бачить свої завдання і дедлайни, а керівник може спостерігати за загальною картиною роботи. Сервіс спрощує роботу над складними стратегічними проєктами, а ось для швидких доручень рекомендуємо вибрати альтернативний варіант.

# 4 Basecamp 

Це програмне рішення для управління проєктами та спільної роботи. Його вибирають за просту функціональність і зручність використання. Дозволяє обмінюватися ідеями, організовувати бесіди й триматися разом протягом усього проєкту. 

# 5 Trello 

Сервіс створений для управління проєктами за методом Канбан. Дозволяє планувати й виконувати завдання використовуючи дошки, списки та картки. Ідеально підходить для спільної роботи. У програмі можна призначати завдання для конкретного користувача, обговорювати їх і стежити за кінцевими термінами.

Програми для продуктивності і тайм-менеджменту 

# 6 Yaware 

Програма для контролю віддаленої роботи, обліку часу і продуктивності. Записує діяльність за комп'ютером і показує її керівнику у вигляді зручних звітів. Статистика включає кількість відпрацьованого часу, аналіз використаних сайтів і програм, час початку і закінчення робочого дня.
Yaware дозволяє згрупувати працівників по відділах і аналізувати діяльність кожного члена команди, відділу чи компанії загалом. Де б не знаходився персонал, сервіс покаже, чим він зайнятий в цей момент. Звіти можна переглядати в особистому кабінеті, з телефону або налаштувати їх розсилку на електронну пошту.
У програмі можна створювати проєкт і завдання, визначати часові та бюджетні рамки. Після виконання робіт, у звіті видно скільки часу витрачено на кожну задачу і її вартість. Yaware — проста і зрозуміла програма для відстеження віддаленої роботи з комп'ютером.
продуктивність yaware.timetracker

# 7 Todoist

Todoist найкраще підходить для делегування обов'язків віддаленим працівникам. Він включає завдання, підзадачі, дозволяє створювати проєкти, додавати замітки і завантажувати файли, встановлювати нагадування і формувати діаграму продуктивності.

 # 8 Evernote

Evernote це кишеньковий блокнот зі списком справ. Туди можна записувати текстову інформацію, додавати картинки, аудіо і відеофайли. Вся інформація ділиться по «блокнотах» тому легко знайти потрібні дані. Нотатки автоматично синхронізуються на всіх пристроях. Evernote програма для віддаленої роботи як окремих працівників, так і команд.

# 9 Google Calendar 

Найпростіший спосіб тримати все в порядку і під контролем, а також ділитися своїм розкладом з колегами. Потім, якщо ви хочете призначити зустріч з ними, просто знайдіть їх імена і забронюйте вільний час. Таким же чином можна бронювати конференц-зали. Опція нагадування подбає про те, щоб ви нічого не забули і ефективно управляли часом. 

 # 10 Hubstaff 

Сервіс веде облік робочого часу і допомагає керувати проєктами використовуючи Agile. У Hubstaff можна планувати спринти, стендап, епіки і багато іншого. Програма для контролю віддаленої роботи допоможе об'єднати віддалені команди і зосередитися на важливих завданнях.

# 11 Rescue Time 

Ідеальний для персонального використання. Показує користувачеві, на що він витрачає час і допомагає побороти відволікання. У Rescue Time можна задати ціль, з якою ви хочете використовувати робочий час і відстежувати їх досягнення за допомогою сповіщень, звітних електронних листів.

 # 12 Krisp

Ця програма заглушує шуми та допомагає віддаленим фахівцям і командам працювати більш продуктивно. Krisp придушує будь-які фонові шуми, такі як гавкіт собаки, дитячий крик, вуличний шум, клацання клавіатури. Сервіс синхронізується з Zoom, Skype, Slack і багатьма іншими.

Програми для віддаленої комунікації

# 13 Slack

Ця програма для віддаленої роботи дозволяє створювати чати,  канали, ділитися інформацією і документами, синхронізувати з Google Drive, відповідати на повідомлення. Підходити для великих команд. Slack об'єднує всю комунікацію в одному місці і спрощує управління віддаленими працівниками.

# 14 Zoom 

Найпопулярніший сервіс для відеоконференцій. Можна ділитися екраном, проводити презентації, вносити правки і підтримувати комунікацію у віддаленому середовищі. Zoom — це додаток для групових дзвінків з приголомшливою якістю відео. Також, підтримує обмін аудіо- і текстовими повідомленнями. 

 # 15 Google Hangouts 

Google Hangouts дозволяє відправляти текстові повідомлення, здійснювати голосові і відеодзвінки з однієї робочої області. Ви зможете додавати учасників команди в список контактів і вести індивідуальні бесіди.

 # 17 Loom 

Якщо вам потрібно швидко і якісно донести інформацію — скористайтеся Loom. У цій програмі для віддаленої роботи ви можете записувати свій екран, робити презентації, коментувати і навіть включити web-камеру. Посилання на готове відео можна скинути в чат або на електронну пошту. Ви також отримаєте повідомлення, якщо хтось перегляне ваш матеріал.

# 18 TeamViewer 

Програма для віддаленого доступу до комп'ютера. Стане у пригоді системним адміністраторам для підтримки і обслуговування пристроїв колег. TeamViewer підтримує взаємодію з будь-яких пристроїв та на будь-якій відстані. 

Програми для зберігання даних

# 19 Google Drive

Це хмарна платформа для зберігання всіх ваших файлів в одному безпечному і централізованому місці. Ця програма для віддаленої роботи через інтернет дозволяє працівникам зберігати і обмінюватися документами, таблицями та слайд-презентаціями. Її можна використовувати для щотижневої звітності. Крім того, файли Google диска можна синхронізувати між пристроями, тому користувачі можуть переглядати і оновлювати їх звідки завгодно.

# 20 DropBox 

Dropbox — це сучасний робочий простір, яке пропонує різні функції для управління віддаленими працівниками і дозволяє ділитися великими файлами. Дистанційні працівники можуть легко синхронізувати документи, обмінюватися ними і спільно працювати. Ця система хмарного зберігання має API. Це дозволяє ділитися великими файлами — PowerPoint, Photoshop, ескізами з ким завгодно. 

 # 21 Tucha 

Надає внутрішні сервери конфігурації мережі, послуги з хостингу резервних копій, додаткові розсилки сайтів в поштових відправленнях. Хмарне сховище підійде для синхронізації і обміну файлами.

Програми для морального здоров'я на роботі й збереження work-life балансу 

# 22 Timezone.io 

Одна з небагатьох програм для віддаленої роботи, яка показує локальний час ваших колег по всьому світу. Timezone.io допоможе керувати своєю роботою та особистим життям. 

 # 23 10to8 

Це програмне забезпечення для віддалених команд. Дозволяє організовувати віртуальні зустрічі працівників і онлайн-зустрічі з клієнтами. Є вбудована інтеграція Zoom, автоматичні нагадування, синхронізація різних календарів.
 
Якщо ви звикли працювати в офісі, вам знадобиться час для адаптації, але це не означає, що ви почуватиметесь викинутими за борт. Маючи в кишені всі ці інструменти, віддалені працівники, швидше за все, залишаться такими ж продуктивними і управляти ними буде в рази легше. 
 
 Яка ваша улюблена програма для роботи віддалено? Поділіться в коментарях своїм досвідом. 
Register

Ефективний облік часу за комп'ютером

Коментарі закриті.