Земля тримається на трьох китах так, як успішне керівництво компанією на стеженні, контролі й штрафах. Ніяк. За прикладом європейських країн, наша сфера праці змінюється, методи управління персоналом беруть курс на свободу співробітників: самостійне планування навантаження, ініціативність, особисте зростання. Yaware.TimeTracker — система обліку робочого часу співробітників, яка підвищує відповідальність персоналу, вчить самостійно вести моніторинг свого робочого дня і брати максимум від використання програми.

Самоконтроль

Програма встановлюється на комп'ютер кожного працівника, веде своєчасний підрахунок часу, дозволяє співробітнику самостійно аналізувати статистику, дивитися чим він займався в той чи інший момент, наскільки продуктивно виконував обов'язки.

Самодисципліна

У чому я гірший? Під час порівняння себе з колегами, працівник замислюється над тим, що впливає на його позицію в рейтингу? Як можна покращити персональні показники?

Здорова конкуренція

Рейтинг продуктивних і непродуктивних співробітників створює здорову конкуренцію серед співробітників. Як керівник, ви можете регулярно інформувати персонал про кращих серед кращих, нагороджувати премією або піцою коштом компанії. Так мало потрібно для щастя!

Делегування

Погодьтеся, що передати частину роботи дисциплінованим співробітникам легше, ніж безвідповідальним і потім бояться за неякісний результат. Через поліпшення ефективності кожного співробітника, підвищується рівень делегування завдань.

Оперативність

Чим швидше співробітник знає про поставлену задачу, тим раніше він приступить до її виконання. Yaware.Timetracker моментально інформує кожного про планові завдання на день / тиждень / місяць.

Планування

Ніщо так не рухає до мети, як дедлайни, що «горять». Призначення завдань з крайнім терміном допоможе спланувати роботу кожного співробітника / відділу і підштовхнути до своєчасного виконання завдань

Швидка допомога

Співробітник хоче звільнитися? Звіт по сайтах покаже інтерес до сервісів пошуку роботи. Дізнавшись про це заздалегідь, ви зможете поговорити про причини незадоволення, запропонувати альтернативу й утримати цінного кадра.

Індивідуальні налаштування

Всі люди рівні, та не всім можна використовувати Facebook на роботі. Налаштуйте програму індивідуально, формуйте список продуктивних і непродуктивних сайтів для кожного співробітника, щоб отримувати вірогідну інформацію про його робочий час.

Доступність

Тримайте руку на пульсі — інформація по Yaware.TimeTracker доступна в будь-якій точці з телефона або комп'ютера.

Розрахунок зарплати

Компаніям з погодинною оплатою праці, табель обліку робочого часу показує реальний, відпрацьований час і спрощує керівникам підрахунок грошової винагороди.

Грошові розрахунки

Автоматичний розрахунок бюджету дозволить розрахувати планову і реальну вартість проекту, а також різницю між ними. Реагуйте на невідповідності з плановим бюджетом без додаткових розрахунків.

Register

Ефективний облік часу за комп'ютером

Коментарі закриті.