Замовник

Компанія PayPRO – розробник програмного забезпечення для платіжних терміналів.

Додаткова інформація

Павло Чирцов, керуючий проекту PayPRO, про свою компанію:

“Компанія PayPRO розробляє термінальне ПО з незвичайними функціями: бонуси, акції на терміналі, VIP-комісія, імена для клієнтів, повністю змінний інтерфейс, накопичувальні знижки, СМС-інформування при оплаті, робота з десятком платіжних систем і безліч того, про що ви ще не думали.

Найбільш гнучкі можливості PayPRO дозволяють використовувати його в будь-якій країні не тільки для прийому класичних платежів, а й для автоматизації прийому оплати в аеропортах, автостоянках, храмах для збору пожертвувань, офісах інтернет і ТБ-провайдерів, службах таксі і навіть стриптиз-клубах для прийому “виручки” танцівниць 🙂 ”

Інформація про впровадження системи

Впровадження онлайн-сервісу Yaware.TimeTracker для розрахунку заробітної плати співробітників компанії PayPRO.

Павло Чирцов - керуючий проекту PayPRO
Павло Чирцов – керуючий проекту PayPRO

Подробиці проекту

Павло Чирцов в інтерв'ю для Yaware.TimeTracker розповів про те, що спонукало його до пошуку системи обліку робочого часу співробітників.

“Раніше ми вже використали подібну програму для обліку часу, правда локальну версію. Тому, коли виникла потреба в системі, яка давала б доступ до даних онлайн, ми вирішили скористатися сервісом Yaware. Тим більше, що даний онлайн-сервіс має потрібний нам функціонал, і, що важливо, прийнятну для нас ціну.

У нашій компанії гнучкий графік роботи, тому нам потрібна автоматизована система, яка враховувала б відпрацьований час співробітників. З цією функцією відмінно справляється сервіс Yaware.

Ми використовуємо сервіс для нарахування зарплати співробітникам з урахуванням кількості відпрацьованого ними часу. Враховуємо тільки продуктивний і нейтральний час по Yaware. До того ж, якщо система показує переробки, цей час оплачується за подвійним тарифом “.

Результати впровадження

“Як я вже говорив, раніше ми використовували подібного роду програми, тому впровадження Yaware.TimeTracker пройшло спокійно.

Коли ми тільки почали використовувати сервіс, були виявлені слабкі місця, тому з деякими співробітниками довелося попрощатися. Зараз все нормально.

Завдяки сервісу Yaware.TimeTracker з'явилася прозорість в роботі: кожен співробітник знає, скільки відпрацював і скільки заробив.

Співробітники отримують звіт на email, де бачать не тільки свою статистику, але і статистику своїх колег. Це мотивує їх: “Якщо хтось заробив більше, то і я можу”.

P.S. Ще до нашого інтерв'ю, Павло написав відгук про Yaware.TimeTracker, в якому не тільки описав функціонал сервісу, але і рекомендував всім скористатися і переконатися в його ефективності.

Register

Ефективний облік часу за комп'ютером

Коментарі закриті.